O echipa de profesionisti, o singura misiune:

SANATATEA!

Endocrinologie

Endocrinologia este stiinta care studiaza structura si functiile glandelor cu secretie interna. Acestea, fiind lipsite de canal de excretie, isi varsa produsul lor de secretie – hormonii – direct in sange.

Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii) si a mucoaselor adiacente.

Medicina interna

Medicina interna este specialitatea careia trebuie sa va adresati atunci cand  apar semne  si simptome  ce va afecteaza calitatea vietii, dar si  periodic, pentru un control general de rutina.

Cardiologie

Departamentul de Cardiologie din cadrul Centrului Medical HyltMed ofera servicii complete de cea mai inalta calitate pentru toti pacientii cu afectiuni cardiace.

Psihologie

Psihologia este stiinta analizei legilor si faptelor psihice care se exprima prin procese, trasaturi, stari, caracteristici si structuri psihice, cu dezvoltarea acestora

O.R.L.

Specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Medicina muncii

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza relatia dintre om si munca, adaptarea omului la munca si adaptarea muncii la persoana care o efectueaza.

Ortopedie

In cadrul cabinetului de ortopedie, pacientii pot beneficia de tratamente pentru: dureri articulare, traume sau fracturi, osteoporoza, patologia mainii, dureri de umar, dureri de sold (cronic), dureri de genunchi (cronic), dureri de glezna si picior, dureri coloana vertebrala

Psihiatrie

In cadrul cabinetului de psihiatrie, pacientii pot beneficia de tratament si consiliere psihiatrica in urmatoarele afectiuni: tulburari afective, anxioase, de somn, de memorie, demente, legate de consumul de alcool, alimentare, psihotice, psihosomatice, de personalitate.

Reumatologie

Reumatologia se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul şi prevenirea bolilor ţesuturilor şi articulaţiilor conjunctive. Este asociată cu tratamentul bolilor ţesutului conjunctiv şi boli ale articulaţiilor în măsura în care acestea pot fi asociate cu anomalii ale ţesutului conjunctiv.

Sanatatea este darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.

Asistenta medicala are menirea de a pastra acest dar, dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.

HyltMED chiar asta face cu ajutorul unor experti medicali in domeniu, eliminand incertitudinea de pe umerii pacientilor si incercand sa creeze un climat personal, plin de compasiune si seriozitate.

Repere medici HyltMED:

  • Cunostinte medicale solide si capacitatea de a le impartasi
  • O atitudine empatica, orientata spre pacient
  • O bună reputatie in domeniu
  • Respect pentru timpul pacientului