Dr. Alexandru Obada, medic specialist in chirurgie pediatrica, s-a alaturat echipei Hyltmed. Astfel, putem oferi si consultații si proceduri de chirurgie pediatrica în regim C.A.S.

Centrul Medical HyltMed ureaza “BUN VENIT!” Dr. Florea Diana Roxana, medic primar Oftalmologie.Pentru a beneficia de consult oftalmologic GRATUIT, sunt necesare:✅Bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist CAS.

In cadrul cabinetului de psihiatrie al centrului medical HyltMED, pacientii pot beneficia de tratament si consiliere psihiatrica in urmatoarele afectiuni: Tulburari afective (depresie, manie, iritabilitate)Tulburari anxioase (anxietate generalizata, atacuri de panica, fobii, reactii acute de stresTulburari de somnTulburari de memorie, dementeTulburari legate de consumul de alcoolTulburari alimentare (anorexie, bulimie)Tulburari psihoticeTulburari psihosomaticeTulburari de personalitate

Ai dureri de maini sau de picioare sau edeme? Esti diabetic? Vrei sa afli daca ai probleme cu circulatia?Mai mult, vrei sa faci asta printr-o metoda sigura, eficienta, ieftina si complet neinvaziva? Pentru asta exista ecografia Doppler!

Telefoane programari        0770 819 810    0770 819 819