Societatea comerciala ALERO HYLT S.R.L., denumita in cele ce urmeaza Operatorul proceseaza datele personale ale clientilor si partenerilor de afaceri prezenti, trecuti si potentiali, ca parte a desfasurarii activitatii economice de zi cu zi.
Operatorul poate detine informatii oferite de dvs. si prelucreaza datele dvs. personale in concordanta cu Regulamentul General de Protectie a Datelor nr. 679/2016 (GDPR).
Tinand cont de prevederile acestui Regulament Operatorul prelucreaza datele dvs. personale, de aceea Operatorul stabileste scopul si necesitatea colectarii si procesarii datelor dvs. personale, procesarea datelor personale inseamnand orice operatiune manuala sau automata (cand vizitati site-ul nostru spre exemplu) de preluare/colectare, inregistrare, pastrare in baza de date, adaptare, modificare, consultare, utilizare, distribuire , rectificare sau stergere.

In continuare va prezentam informatii despre cum procesam datele personale, cum le securizam si cu cine le împărțim. Daca aveti intrebari suplimentare despre cum va folosim datele personale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: robert@hyltmed.ro.

PROCESAREA DATELOR PERSONALE DE CĂTRE HYLTMED.RO

 1. Scopul si temeiul legal de colectare si prelucrare a datelor
  Operatorul proceseaza datele clientilor sai persoane fizice sau persoane juridice prin reprezentantii sai si ai partenerilor (furnizori, producatori) pentru desfasurarea urmatoarelor activitati:
  • Obligatii legale: de exemplu, colectarea datelor contractuale pe facturi
  • Informatii si servicii clienți: de exemplu programarea la o consultatie, anuntarea modificarii orei unei programari, invitații la evenimente, promotii, campanii de preventie etc.
  • Publicitate: publicitate individualizată sau personalizată pentru oferte, produse și servicii
  • Sondaje privind satisfacția clienților
  • Asigurarea securitatii angajatilor si clientilor nostri: de exemplu, monitarizare video receptie.
  • Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute in pagina decontact a paginii web..

Operatorul colecteaza si proceseaza doar acele informatii/date personale care sunt absolut necesare a fi colectate si procesate in scopul desfasurarii activitatii in conditii cat mai bune in scopul de a veni in intampinarea cerintelor clientilor si a oferi servicii cat mai calitative

Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personal

Conform Regulamentului GDPR, privind prelucrarea de date de personal speciale, Operatorul nu colecteaza si nu prelucreaza datele care se refera la: originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, apartenenţa la sindicate, date genetice, date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, date privind sănătatea, viaţa sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

 

2. Categoriile de date personale pe care le colectam
Operatorul distribuie datele dvs. personale numai acelor categorii de angajati (imputerniciti) si colaboratori a caror activitate impune accesul la datele dvs., dupa cum urmeaza:

Colaboratori IT
Departamentul contabilitate / financiar
Departamentul resurse umane
Departamentul relatii clienti si marketing
Departamentul juridic
Parteneri contractuali, inclusiv furnizori de bunuri si servicii /societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele nostru
Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ati comandat sau utilizat
Organizații partenere pe care le-am ales cu atenție pentru a vă putea contacta în legătură cu produsele și serviciile lor
Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor
O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare
Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege


3. Distribuirea datelor personale
– Datele cu caracter personal in asociere cu datele contractuale aferente

– Datele dvs. de identificare (nume, prenume, domiciliulnumar telefon personal, adresa de email, numar/serie document de identitate, codul numeric personal, sexul, datele bancare)

– imagini video – sediul centrului medical poate fi dotat cu echipamente de inregistrari video. Aceste imagini sunt stocate si pastrate pe o perioada de pana la 6 luni.

– imagini foto – se refera doar la angajatii Operatorului

In general, datele personale pe care le detinem sunt sau au fost oferite de catre clienti atunci cand s-au prezentat la sediul nostru, cand au vizitat site-ul nostru si si-au lasat datele personale pentru a fi contactati, sau cand au cerut oferte prin telefon sau e-mail.

4. Pastrarea datelor
Operatorul pastreaza datele atata timp cat ne indica clientul prin declaratia de consimtamant sau atata timp cat acesta ramane in contact cu noi, prin aceasta insemnand vizite cu o anumita regularitate a centrului nostru.

Operatorul pastreaza datele dumneavoastra pe o durata echivalenta pana la expirarea obligatiilor si conform cu termenele de arhivare restul fiind pastrate pe o perioada de 3 ani de la ultima dumneavoastra vizita la centrul nostrum.

Va rugam sa retineti ca anumite date sunt pastrate pe o perioada conforma cu legislatia romana.

5. Drepturile dvs. privind procesarea datelor personale
a) Dreptul de a sti ce date personale va sunt procesate
b) Dreptul de a primi datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat
c) Dreptul de a va rectifica datele
d) Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor cu caracter personal)
e) Dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment
f) Dreptul la restrictionarea prelucrarii
g) Dreptul de a va opune prelucrarii
h) Dreptul de a nu fi evaluat pe baza unei prelucrari automate

a. Dreptul de a sti ce date personale va sunt procesate/Dreptul de acces
Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Operatorul în legătură cu dvs., prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj, sau prin email robert@hyltmed.ro pentru a primi in format electronic toate datele dvs. detinute de Operator.

b. Dreptul de a rectifica datele
Aveti dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dvs, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care considerati că acestea pot fi incorecte, va puteti adresa Operatorului la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj.

c. Dreptul de a fi uitat – de a fi sters din baza de date
Operatorul urmărește să prelucreze și să păstreze datele doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveti dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem.
În cazul în care considerati că păstrăm datele mai mult decât este necesar, puteti sa va adresati Operatorului la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj.. Dacă perioada cuprinsa in consimtamant a trecut, este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Puteti solicita stergerea datelor personale in scris prin scrisoare sau email Operatorului la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj..
Acesta se va asigura ca in o luna de zile solicitarea clientului va fi indeplinita si clientul a fost sters din toate aplicatiile. Termenul poate fi extins la 2 luni cu informarea in prealabil a clientului.
Nu se vor sterge acele date care trebuiesc pastrate ca urmare a dispozitiilor legale (facturi, contracte etc).

d. Dreptul de retragere a consimtamantului
Aveti dreptul in orice moment sa cereti retragerea consimtamantului de comunicare.
Retragerea consimtamantului se va face doar in mod scris prin transmiterea cererii Operatorului la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj.

e. Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc şi pe care le-ati furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi aveti dreptul de a cere transmiterea acestor date altui operator, daca ele au fost prelucrate pe baza de consimatamant si prelucrarea se face prin mijloace automate

f. Dreptul de restrictionare la utilizarea datelor cu caracter personal
In anumite circumstanțe, aveti dreptul de a cere restrictionarea prelucrării de către Operator a datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazurile prevazute la art 18 din Regulament.

g. Dreptul de opozitie la prelucrarea datelor cu caracter personal
In anumite circumstanțe, aveti dreptul de a va opune prelucrării de către a datelor tale cu caracter personal in cazurile si in conditiile prevazute la art. 21 din Regulament.

h. Dreptul de a face o reclamatie
Este dreptul dumneavoastra de a face o reclamatie in cazul in care considerati ca aveti dubii in ceea ce priveste modul cum sunt procesate si securizate datele dumneavoastra personale. Dacă doriti să ne contactati în legătură cu oricare dintre drepturile dvs sau să faceti o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele cu caracter personal, va rugăm să contactati echipa noastră la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj.
Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveti în continuare nemulțumiri, puteti contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

i. Crearea de profiluri
Operatorul nu foloseste de obicei datele colectate si procesate pentru intocmirea de profiluri. În unele situații va fi necesar să întocmim profiluri si segmentari in scopuri de marketing.

j. Dreptul de a nu fi evaluat pe baza unei evaluari automate
Operatorul respecta dreptul tuturor persoanelor care ne-au incredintat datele lor personale de a nu fi evaluate in baza unei prelucrari automate.

6. Supravegherea video
Operatorul poate sa aiba implementat un sistem video de supraveghere a locatiilor sale, pentru a asigura siguranta personalului angajat dar si a clientilor si a altor persoane aflate in spatiile ce apartin Operatorului.
Zonele acoperite de camerele video aflate in spatial de lucru apartinand Operatorului sunt semnalizate in mod specific prin banere sau alte indicatoare specifice.
Prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul sistemelor de supraveghere video se efectueaza prin intermediul sistemelor de supraveghere video care prelucrează datele cu caracter personal, respectiv imaginea si alte informatii ce permit identificarea persoanelor vizate.
Scopul prelucrarii datelor personale consta in: monitorizarea/securitatea persoanelor, spatiilor si/sau bunurilor private, prevenirea si combaterea infractiunilor, indeplinirea obligatiilor legale si realizarea intereselor legitime. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre Operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali/imputernicitii persoanei vizate, reprezentantii autorizati ai Operatorului, organele de urmarire/cercetare penala, instante judecatoresti, in conformitate cu prevederile legislatiei interne si comunitare aplicabile activitatii desfasurate de catre Operator. Termenul de pastrare a datelor inregistrate este conform legislatiei in vigoare.
Rețineți că drepturile dumneavoastră menționate mai sus sunt restricționate prin lege și este posibil să trebuiască respectate de noi doar în anumite condiții.

7. Contact
In cazul in care doriti sa va exercitati unul sau mai multe drepturi ale dumneavoastra enumerate la punctul 5 sau doriti sa aflati mai multe informatii referitoare la colectarea si procesarea si protejarea datelor dumneavoastra va rog sa ne contactati la robert@hyltmed.ro sau prin posta la ALERO HYLT S.R.L., Maria Tanase nr. 22, Craiova, jud.Dolj.


Politica de cookies
Ce este un „cookie”?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).


La ce sunt folosite Cookie-urile?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Există două categorii mari de cookie-uri:
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.


Contin Cookie-urile date personale?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile HyltMed pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
Un cookie conține informații care fac legatura între web-browser-ul tău și web-site-ul nostru. De fiecare data când revii pe site-ul nostru, serverul web va citi informația deja stocată și nu te vom întreba din nou despre opțiunile tale, de exemplu în materie de confidențialitate online, privind limba site-ului sau publicitate relevantă. Oricând îți poți modifica aceste opțiuni.
Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul lui. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (o vizită a ta pe site-ul nostru) și nu sunt păstrate și după ce ai părăsit web-site-ul, iar altele pot fi reținute și refolosite de fiecare dată când revii pe site (acestea sunt numite permanente). Cu toate acestea, poți șterge oricând cookie-urile salvate prin intermediul setărilor browser-ului tău.
Anumite secțiuni de conținut de pe site pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori
(exemplu: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea propriile cookie-uri prin intermediul site-ului nostru (acestea sunt numite cookie-uri de terță parte pentru că nu sunt plasate direct de noi). Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de utilizare și confidențialitate ale site-ului nostru.
O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
– Cookie-uri de performanță a site-ului
– Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
– Cookie-uri pentru geotargetting
– Cookie-uri de înregistrare
– Cookie-uri pentru publicitate
– Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Aceste cookie-uri pot proveni atât de la noi cât și de la terți, precum Google, Facebook, Hotjar etc.

Cookie-uri de performanță
Acest tip de cookie reține preferințele tale pe site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizită. Exemple: setările volumului pentru video player sau viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
De fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, softul de analiză furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ai mai vizitat acest site până acum. Browser-ul ne va spune dacă ai deja acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Astfel putem monitoriza utilizatorii unici care ne vizitează și cât de des o fac. Atât timp cât nu ești înregistrat pe site-ul nostru, acest cookie nu poate fi folosit pentru a te identifica personal, ci este folosit doar în scop statistic. Dacă ești înregistrat putem ști, de asemenea, detaliile pe care ni le-ai furnizat, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității și prevederilor din Termeni și conditii, Politica de confidențialitate, precum și prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară provin utilizatorii site-ului nostru.
Cookie-urile acestea sunt complet anonime și sunt folosite doar pentru a targeta conținutul – chiar și
atunci când ești pe pagina noastră în limba română sau în altă limbă primești aceeași reclamă.

Cookie-uri pentru înregistrare
Atunci când te înregistrezi pe acest site, generăm un cookie care ne anunță dacă ești înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care ești înregistrat și dacă ai permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite să asociem orice comentariu pe care îl postezi pe site-ul nostru cu username-ul tău. Dacă nu ai selectat pastreaza-ma „înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când vei închide browser-ul.

Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri ne permit să aflăm dacă ai vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia și cât timp a trecut de când ai văzut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim și pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri aparținând unei terțe părți, pentu o mai bună targetare a publicității, pentru a arăta, de exemplu, reclame despre vacanțe, dacă utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacanțe. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre conținutul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Noi le putem folosi pentru a te recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior vei vizita site-ul nostru, îți vom putea livra publicitatea bazată pe această informație.

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
O mare parte din publicitatea prezentă pe site-ul nostru aparține terțelor părți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza numărul de utilizatori care au fost expuși unui mesaj publicitar sau pentru a ști câți utilizatori au fost expuși de mai multe ori la aceeași reclamă. Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri.

Cookie-urile acestor terțe părți pot fi folosite pentru a-ți arăta reclame și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea ta pe acest site. De asemenea, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, site-ul nostru nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de site-ul nostru.

De exemplu, când distribui un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea ta.

Cum poți opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Care sunt cookie-urile existente pe site-ul nostru?
Google Tag Manager:
_dc_gtm_UA-85738809-1
Google Analytics:
_ga
_gid
__utma
__utmz
__utmb
__utmc
Facebook
datr
x-src
fr
lu
locale
YouTube
SID
HSID
demographics
VISITOR_INFO1_LIVE
PREF
APISID
SSID
LOGIN_INFO
YSC
SAPISID
Link-uri utile:
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/ro/